HOME
  Onze diensten:  
 

 

        Administratieve ondersteuning

Naast het volledig zelfstandig verzorgen en het volledig uitbesteden van uw administratie, is er ook de mogelijkheid om uw administratie gedeeltelijk uit te besteden. U kunt denken aan de invoer, begeleiding en/of controle van uw boekhouding. Voor ieder stukje van uw boekhouding dat u liever uitbesteed,

kunt u bij ons terecht. Samen met u zoeken wij naar de vorm die het best bij u en uw onderneming past.
Ook voor invoerwerkzaamheden kunnen wij u een interessant voorstel doen. 

 

        Verzorgen jaarrekening

Het opmaken van de jaarrekening is gebonden aan diverse regelgeving. De accountants van IJssel Accountants B.V. dienen geregeld te voldoen aan de vakbekwaamheidseisen die door de overkoepelende organisatie van accountants worden opgelegd teneinde up-to-date te blijven met deze regelgeving. Met deze gedegen kennis van de regelgeving ten aanzien van de opmaak van jaarrekeningen bent u verzekerd van een correct opgestelde rapportage welke u zonder enige schroom kunt overleggen aan uw stakeholders als banken, brancheorganisaties, belastingdienst enz.

 

        Fiscale ondersteuning zowel zakelijk als particulier

IJssel Accountants B.V. kan alle fiscale aangiften voor u verzorgen. Hierbij moet u denken aan o.a. inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen. Alle fiscale voordelen worden benut en alle regels worden uiteraard gevolgd, om zo een optimaal rendement te krijgen.

 

        Salarisadministratie

Als ondernemer wilt u ondernemen. Maar u ontkomt er natuurlijk niet aan om ook uw salarisadministratie te verzorgen. De verwerking van een kwalitatief goede salaris administratie vraagt veel tijd en specifieke kennis. IJssel Accountants B.V. zorgt dat de salarisberekening klopt en dat de geldende wet- en regelgeving correct wordt toegepast. Uw medewerkers kunnen rekenen op een duidelijke en correcte loonspecificatie.

 

        Starterbegeleiding

Er komt enorm veel op startende ondernemers af. Zij kunnen extra advies en tips op fiscaal en financieel gebied dan ook goed gebruiken. Zodra u zich niet druk hoeft te maken over uw boekhouding kunt u uw kostbare tijd besteden aan de opbouw van uw onderneming.

 

        Recovery management

Niet altijd verloopt de ontwikkeling van uw bedrijf als gewenst en is ingrijpen nodig. De adviseurs van IJssel Accountants B.V. zijn vertrouwd met het maken van deze ommezwaai teneinde uw bedrijf in korte tijd die richting uit te doen gaan welke nodig is om binnen afzienbare termijn weer in een winstgevende situatie terecht te kunnen komen waarmee u de toekomst het hoofd kunt bieden. Onze adviseurs kunnen op zeer korte termijn bij u aan de slag gaan teneinde van de start van de dienstverlening te schade zo veel als mogelijk te beperken.

 

        Overige dienstverlenging

De adviseurs van IJssel Accountants B.V. hebben in hun werkzame carriere veel verschillende bedrijven gezien en onder handen gehad. De adviseurs van IJssel Accountants B.V. zijn op die manier uitstekend in staat om u van advies te voorzien. U kunt hierbij denken aan de opstart van een nieuwe activiteit, het aanboren van een nieuw of ander marktsegment, een strategische heroientatie, automatiseringsperikelen enz.. U kunt het niet zo gek bedenken of een van de adviseurs van IJssel Accountants B.V. heeft op het gebied waarvoor u advies nodig heeft ervaring en kan uw gesprekspartner zijn.